stöd vår insamling

ETT TRASIGT BARNHJÄRTA FÖRÄNDRAR ALLT!

Hjärtat ska betyda glädje och kärlek – Inte oro och sorg. 
Hjärtebarnsfondens mål är att alla barn ska överleva ett medfött hjärtfel och leva ett liv där hjärtat är förutsättningen för lek och glädje, inte hindret.

Varje år får 2 000 familjer i Sverige beskedet att deras nyfödda barn har fel på sitt hjärta. Det kan röra sig om allt från mindre hål som växer igen av sig själv till livshotande situationer som kräver omedelbar operation. I dag lever fler än 70 000 personer med medfött hjärtfel, varav 20 000 är under 18 år.

Walk4Life är ett välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar och skapar ljusglimtar för barn med hjärtproblem.
Hjälp oss att nå målet och välkommen på vår resa!

Vi gör det för barnen!

Vart går de insamlade pengarna?

Forskning och utveckling.
För trettio år sedan hade man inte kunnat genomföra operationer som idag är standard och livsavgörande för ett barn med medfött hjärtfel. Tack vare forskning och det stöd forskningen får av fonder som oss kan vi ständigt lära oss mer och rädda fler liv.

Stöd
Hjärtebarnsfonden erbjuder stöd till drabbade familjer, både känslomässigt och ekonomiskt.

Påverkan
Vi arbetar ständigt för att öka kunskapen om, och förbättra förutsättningarna för, barn med medfött hjärtfel. Det var till exempel genom vårt påverkansarbete som Sverige centraliserade barnhjärtkirurgin, något som ledde till att mortaliteten bland barn med medfödda hjärtfel sjönk drastiskt.

Läger
Ofta är det svårt som hjärtebarnsförälder att inte känna oro när ens barn leker och springer. Kunskapen om fysisk aktivitet för barn med medfött hjärtfel är låg i vårt samhälle. Därför erbjuder vi läger där barn får uppleva rörelseglädje utan att utsätta sina hjärtan för risker och föräldrar får avlastning och utbildning.

Stöd Walk4Life

Som företag kan du stödja oss och vår insamling på olika sätt
– Ge en gåva.
– Företagspartner
– Bidra till vår insamling genom att delta med tjänster eller produkter till våra aktiviteter.

Du kan stödja ditt lokala Team genom att skänka en gåva till respektive Teams egna insamling. Hela gåvan går till insamlingen och Hjärtebarnsfondens viktiga arbetet. Hela överskottet går till Hjärtebarnsfonden.

Vill du veta mer om företagssamarbete med Walk4Life och hur vi tillsammans kan göra skillnad så kontakta Billy Ydefjäll på 0702-994 103

Vill ditt företag synas på Teamkläderna?

 

Varje Team har möjlighet att exponera 20 Sponsorer Teamens unika tröja. Teamtröjan bärs av alla lagmedlemmar på samtliga träninga roch sammankomster under ett år. 

Varje Teamtröja har 20 platser som kostar 12.500 kr.

Om en Sponsor vill synas på Teamkläderna och önskar branschexklusivitet kan detta enbart ske om företaget ger ett större bidrag än 25 000 kr till Teamets insamling.

Sponsoröverlämning