walk4life team

Team

Våra team

Våra Walk4Life Team finns på olika platser runt om i landet. För att skapa ett lokalt Team behöver det vara runt 15-20 deltagare, exakt var
Teamen kommer att finnas beror på intresse och engagemang.

Våra Team startar upp under vintern och sätter två mål – Det ena är ett insamlingsmål och det andra ett träningsmål.
Tillsammans kommer deltagarna att under tiden fram till avresan i september att samla in minst en kvarts miljon till Hjärtebarnsfonden.
Den huvudsakliga insamlingen sker via sponsorer som är med på Teamtröjan och olika insamlingsaktiviteter.
Deltagarna tränar också tillsammans för att förbereda sig för vandringen av pilgrimsleden Camino de Santiago.

Alla våra Team startar samma dag och kommer att gå tre olika leder till målet som är Katedralen i Santiago de Compostela. 

W4L_Team Lund
Gå till Team Lund
W4L_Team Växjö
Gå till Team Växjö
W4L_Team Stenungsund
Gå till Team Stenungsund
W4L_Team Linköping
Gå till Team Linköping
W4L_Team Stockholm
Gå till Team Stockholm
Delta

var med på vår resa!

Vill du också vandra delar av Camino de Santiago och vara med på en grym resa!
Walk4Life består av lokala Team som tillsammans gör skillnad, detta genom att samla in pengar till Hjärtebarnsfonden samtidigt som 
man tränar för att gå delar av pilgrimsleden i Spanien.

KONCEPT
– Walk4Life samlar in pengar till Hjärtebarnsfonden
– En möjlighet att hjälpa barn och deras familjer
– Friskvård i fokus
– Skapar en fantastisk gemenskap
– Sätter gemensamma mål
– En delad stolthet och tillfredsställelse att delta i projektet
– Alla deltagare står för sina egna kostnader

VAD FÖRVÄNTAS AV DELTAGARE
Oavsett bakgrund eller erfarenhet kan alla lagmedlemmar hjälpa till att nå Teamets gemensamma mål. Självklart behöver deltagarna inte ha någon koppling till Hjärtebarnsfonden, alla är välkomna! Det viktigaste är att du är engagerad i laget och deltar i de aktiviteter (partnerbearbetning, events och träning) där du känner att du har störst möjlighet att bidra till insamlingen och lagkänslan.
Som deltagare i ett Walk4Life Team brinner du för att använda ditt kontaktnät, sin kreativitet och din energi till att göra världen bättre för svårt sjuka barn och deras familjer.
Kostnad för deltagare hamnar på mellan 15.000 – 20.000 kr. (de aktuella flygpriserna styr totaltkostnaden)  Då ingår Teamkläder , flyg t/r Spanien, transfer, hotell, helpension, bagagetransport, svensk guide, pilgrimspass

VAD KRÄVS FÖR ATT GÖRA VANDRINGEN?
Man vandrar i genomsnitt ca 20 kilometer om dagen. Den längsta vandringen är 29 kilometer och den kortaste 12 kilometer, allt beroende på vilken led man vandrar. Underlaget skiftar mellan sand, grus, asfalt och kullersten. Det finns både uppförs- och nedförsbackar på vägen.

Då man skickar bagaget behövs bara en lättare dagsryggsäck. Detta tillsammans med väl ingångna vandringskängor eller bekväma gymnastikskor och gott humör underlättar vandringen och man behöver absolut inte vara en atlet för att både klara av och njuta av vandringen.

INTRESSEANMÄLAN
Gör din intresseanmälan att delta i Walk4Life här, anmälan är inte bindande.
I intresseanmälan är kanske inte just din ort med om det blir runt 10-15 så startar vi upp med ett informationsmöte där vi kommer och berättar mer om Walk4Life. Målet är att varje Team ska vara runt 15-20 personer, så säg till släkt och vänner att göra en intresseanmälan.